×
Όλα
Γεωγραφική στόχευση
Κλάδος
Θεματική στόχευση
Kifisias Be The Leader

Επιλέξτε τη μέγιστη προβολή στα φωτιζόμενα Scroll Panels που απαρτίζουν αυτό το πακέτο επιλεγμένων διαφημιστικών σημείων.

Athens Be The Leader

Επιτύχετε την πιο δυναμική εμφάνιση με την διαφημιστική τοποθέτηση στα φωτιζόμενα Scroll Panels που βρίσκονται στον Δήμο Αθηναίων, αποκλειστικά στους High Traffic οδικούς άξονες της Λεωφόρου Κηφισίας και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Gambling

Εκμεταλλευτείτε τη χαρτογράφηση των σημείων της Αττικής όπου βρίσκονται καταστήματα διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών και Opap Play και… «ποντάρετε» στην unskippable και unblocked δυνατότητα προβολής του διαφημιστικού σας μηνύματος στο target group της κατηγορίας Gambling.

Toys Stores Spots

Διεκδικήστε την προσοσχή του κοινού που βρίσκεται κοντά και περιμετρικά των μεγαλύτερων καταστημάτων παιχνιδιών.

Big Billboards

Εκμεταλλευτείτε τη μεγαλύτερη static επιφάνεια σε τρεις από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς άξονες της Αττικής (Λεωφόρος Κηφισίας, Λεωφόρος Μεσογείων, Λεωφόρος Βουλιαγμένης) για μηνιαία προβολή του διαφημιστικού σας μηνύματος.

Digital Billboards

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας σε digital περιβάλλον, ώστε η δύναμη της εικόνας και του video να φέρει ως αποτέλεσμα την αλληλεπίδραση brand και καταναλωτή.

Athletic Stores

Αυξήστε την επισκεψιμότητα των καταστημάτων σας ή τις πωλήσεις σας, μέσω υπαίθριας διαφήμισης στοχευμένης προβολής. Ουσιαστικά αποκτάτε μια προέκταση της βιτρίνας πώλησης των προϊόντων σας.

Sport Areas

Προτρέψτε τους αθλούμενους που κινούνται προς και από γήπεδα και αθλητικά ή προπονητικά κέντρα να αναζητήσουν το διαφημιζόμενο προϊόν της κατηγορίας αθλητικών προϊόντων.

On Target Spots Super Markets

Επικοινωνήστε τα promos activities των προϊόντων της κατηγορίας FMCG στις θέσεις που έχουν επιλεγεί για το πακέτο Super Markets.

On The Go Shopping-Mini Markets & Kiosks

Απευθυνθείτε αποτελεσματικά στο κοινό που είναι “on the go shopping” και αναζητά προϊόντα περιπτέρου και mini market.

Pharmacy Spots

Δημιουργήστε την δική σας βιτρίνα,πριν το φυσικό σημείο τοποθέτησης του διαφημιζόμενου προϊόντος της κατηγορίας μη συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών με δίκτυο διανομής φαρμακείου.

Electronic Stores

Φέρτε στο προσκήνιο της επικοινωνίας ηλεκτρονικών ειδών, την προωθητική ενέργεια, χρησιμοποιώντας αυτό το επιλεγμένο πακέτο θέσεων με επιλεγμένες θέσεις διαφημιστικής προβολής κοντά στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Banks

Επωφεληθείτε από την 24ωρη unskippable και unblocked προβολή του διαφημιστικού σας μηνύματος, μέσω των επιλεγμένων θέσεων που βρίσκονται κοντά στα τραπεζικά καταστήματα του λεκανοπεδίου Αττικής.

Be Beautiful

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα για επιτυχημένη επικοινωνία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, κοντά στο σημείο πώλησής τους και για ενίσχυση της λήψης απόφασης του καταναλωτή λίγα μόλις λεπτά, πριν την αγορά προϊόντος της κατηγορίας.

Baby On Board

Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με το κοινό που βρίκεται έξω και περιμετρικά των μεγαλύτερων καταστημάτων βρεφικών ειδών.

Coffee Shops Spots

Επιτύχετε την αμεσότητα στην επικοινωνία για την κατηγορία coffee shops, μέσω της δυναμικής στόχευσης δίπλα στο σημείο πώλησης του προϊόντος, στο περιβάλλον δηλαδή που βρίσκεται και κινείται ο καταναλωτής.

Welcome To Greece

Μεταφέρετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το διαφημιστικό σας μήνυμα στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια που αποτελούν τουριστικό πόλο έλξης.