×

Η ιδέα δεν παραμένει ποτέ η ίδια και αυτό ισχύει και για το χώρο της διαφήμισης. Μέσω ενός ευρείας κατανομής δικτύου υπαίθριων μέσων διαφήμισης, αναζητούμε συνεχώς το κατάλληλο μέσο στο καταλληλότερο σημείο για να συνδέσουμε τα brand και τα προϊόντα με τους καταναλωτές.

Οι διαφορετικές διαστάσεις της διαφημιστικής επιφάνειας, η προσέγγιση του σημείου πώλησης, η γεωγραφική κατανομή, η εμπορικότητα των σημείων και η ροή των οχημάτων και των επισκεπτών, αποτελούν μόνο μερικά από τα κριτήρια που μπορούν να συνδυαστούν για να αξιοποιηθεί καλύτερα το δίκτυο της υπαίθριας διαφήμισης.

Bus Shelter Static Panels

Τα Static Panels είναι διαφημιστικά μέσα, εφαρμοσμένα στα στέγαστρα στάσεων (Bus Shelters), κυρίως της αστικής συγκοινωνίας.

Bus Shelters Scroll Panels

Τα Scroll Panels είναι φωτιζόμενα διαφημιστικά μέσα, εφαρμοσμένα σε στέγαστρα στάσεων (Bus Shelters), της αστικής συγκοινωνίας.

Digital Billboards Network

Το Digital Billboards Network αποτελείται από 10 Digital Billboards με εντυπωσιακές Led οθόνες 3Χ2 για δυνατό engagement μεταξύ brand και καταναλωτών, μέσω phygital και ασύγκριτου native content.

Big Billboards

Τα Big Billboards αποτελούν τον πιο επιδραστικό τρόπο επικοινωνίας για κάθε brand.

Digital Big Billboards

Τα Digital Big Billboards αποτελούνται απο μεγάλης επιφάνειας led οθόνη και βρίσκονται τοποθετημένα σε επιλεγμένα σημεία.

Static Wraps

Τα wraps σχηματίζονται σε επιλεγμένα στέγαστρα και αποτελούνται απο ένα κάθετο static panel σε συνδυασμό με μία ενοποιημένη επιφάνεια δύο όψεων στην πλάτη του στεγάστρου.

Digital Wraps

Τα Digital Wraps, διαμορφώνονται σε τέσσερα επιλεγμένα κεντρικά και υψηλής επισκεψιμότητας σημεία της πόλης που επιτυγχάνουνμε μεγάλη απήχηση (Total Reach) και υψηλό αριθμό διέλευσης οχημάτων (Traffic).